WERKEN BIJ FITKLUB


Voor onze vestigingen in Weert, Cuijk, Gemert, Horst en Venray zoeken we regelmatig parttime groepslesinstructeurs (m/v). Op onze website plaatsen we regelmatig gerichte vacatures, maar je kunt je ook vrijblijvend aanmelden via het formulier hieronder.

*Let wel: we zoeken alleen medewerkers die ook groepslessen kunnen verzorgen.


  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik wil graag als instructeur komen werken bij:(verplicht)

  Ik kan groepslessen geven (verplicht)
  Ja  Nee 

  Opmerkingen:


  Check ook onze groepslessen  Vragen?


   Uw voornaam (verplicht)

   Uw achternaam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Ik heb een vraag of opmerking over: (verplicht)

   Bij welke vestiging sport je? (verplicht)

   Mijn vraag/opmerking:


   Fitness wanneer het JOU uitkomt


   Bij Fitklub kun je fitnessen wanneer het jou uitkomt. Iedere dag kun je gebruikmaken van hoge kwaliteit fitnessapparatuur, gratis begeleiding en een ontspannen sfeer. En dat allemaal met de voordeligste abonnementen van de regio.

   Uitdagende en afwisselende work-out

   Wil jij graag een uitdagende en afwisselende work-out? Fitklub heeft een ruim aanbod van de allernieuwste cardio- en krachttoestellen om zowel je conditie als spiergroepen te trainen. Onze medewerkers helpen je met het opstellen van een programma. Natuurlijk kun je ook de Fitklub-app gebruiken om altijd je persoonlijke trainer bij je te hebben.

   Heerlijk losgaan met ClubPower en BodyAttack

   Wil je liever spinnen of power-steppen? Ook dan zit je goed bij Fitklub. Fitklub werkt o.a. met het programma van Club Joy, bekend van Club Steps, Club Power, Club Cycle en nog meer heerlijke work-outs. Daarnaast kun je lekker los gaan met BodyAttack van Les Mills. Met Club Virtual voegen we bovendien een extra dimensie toe aan onze spinning-lessen.

   Dus wacht niet langer en kom naar Fitklub. Kies een abonnement dat bij jou past en kom lekker sporten. Wij staan klaar met een kop koffie (of een glas Yanga Sportswater)!

   Wat anderen van Fitklub vinden


   Beoordeel Fitklub!

   Bezoek/like ons op Facebook