PERSONAL TRAINING | VENRAY/HORSTBLENCKERS | PERSONAL TRAINING

Ik ben mijn leven lang al met verschillende sporten bezig. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Naast mijn HBO studie in de sport heb ik mezelf gespecialiseerd in personal training en heb ik de internationale opleiding van de NASM > National Academy of Sport Medicines (USA) gevolgd en de PTA Australia. Momenteel volg ik de opleiding Fysiotherapie. Naast mijn opleidingen ben ik al jaren actief als fitness en groepslesinstructor. Ik train iedereen van jong tot oud en met of zonder blessures.

Herm Blenckers (Personal Trainer)
W) www.blenckerspersonaltraining.nl
T) 06 – 36045242
M) info@bleckerspersonaltraining.nl


Vragen?


  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik heb een vraag of opmerking over: (verplicht)

  Bij welke vestiging sport je? (verplicht)

  Mijn vraag/opmerking:


  Fitness wanneer het JOU uitkomt


  Bij Fitklub kun je fitnessen wanneer het jou uitkomt. Iedere dag kun je gebruikmaken van hoge kwaliteit fitnessapparatuur, gratis begeleiding en een ontspannen sfeer. En dat allemaal met de voordeligste abonnementen van de regio.

  Uitdagende en afwisselende work-out

  Wil jij graag een uitdagende en afwisselende work-out? Fitklub heeft een ruim aanbod van de allernieuwste cardio- en krachttoestellen om zowel je conditie als spiergroepen te trainen. Onze medewerkers helpen je met het opstellen van een programma. Natuurlijk kun je ook de Fitklub-app gebruiken om altijd je persoonlijke trainer bij je te hebben.

  Heerlijk losgaan met ClubPower en Shake Your Body

  Wil je liever spinnen of Core Stability? Ook dan zit je goed bij Fitklub. Fitklub werkt o.a. met het programma van Club Joy, bekend van Club Steps, Club Power, Club Cycle en nog meer heerlijke work-outs. Daarnaast kun je lekker los gaan met Attack. Met Wexer Virtual voegen we bovendien een extra dimensie toe aan onze spinning-lessen.

  Dus wacht niet langer en kom naar Fitklub. Kies een abonnement dat bij jou past en kom lekker sporten. Wij staan klaar met een kop koffie!

  Wat anderen van Fitklub vinden


  Beoordeel Fitklub!

  Bezoek/like ons op Facebook