PERSONAL TRAINING | BOXMEER
FOREST FIT | PERSONAL TRAINING

Ben jij ook al jaren bezig met jouw gezondheid? Weet je dat de gezondheid en kwaliteit van jouw leven hard achteruit zijn gegaan de afgelopen jaren? Dan zou Personal Training wel eens de oplossing kunnen zijn!

Wanneer je voor Personal Training kiest maak je een keuze die jouw leven kan veranderen. De reden om een Personal Trainer te nemen kan heel divers zijn, maar uiteindelijk kies je een Personal Trainer wanneer je echte resultaten wil bereiken die jij op dit moment niet zelf kan bereiken.

Ik ga samen met jou in overleg over wat je doelen zijn en hoe we deze gaan bereiken. Wanneer we je doelstellingen in kaart hebben gebracht, ga ik aan de hand van verschillende testen en metingen samen met jou aan de slag om deze te bereiken.

Jorik Wulterkens (Personal Trainer)
W) www.forestfit.nl
T) 06-81374503
M) jorik@forestfit.nl


Vragen?


  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik heb een vraag of opmerking over: (verplicht)

  Bij welke vestiging sport je? (verplicht)

  Mijn vraag/opmerking:


  Fitness wanneer het JOU uitkomt


  Bij Fitklub kun je fitnessen wanneer het jou uitkomt. Iedere dag kun je gebruikmaken van hoge kwaliteit fitnessapparatuur, gratis begeleiding en een ontspannen sfeer. En dat allemaal met de voordeligste abonnementen van de regio.

  Uitdagende en afwisselende work-out

  Wil jij graag een uitdagende en afwisselende work-out? Fitklub heeft een ruim aanbod van de allernieuwste cardio- en krachttoestellen om zowel je conditie als spiergroepen te trainen. Onze medewerkers helpen je met het opstellen van een programma. Natuurlijk kun je ook de Fitklub-app gebruiken om altijd je persoonlijke trainer bij je te hebben.

  Heerlijk losgaan met ClubPower en Shake Your Body

  Wil je liever spinnen of Core Stability? Ook dan zit je goed bij Fitklub. Fitklub werkt o.a. met het programma van Club Joy, bekend van Club Steps, Club Power, Club Cycle en nog meer heerlijke work-outs. Daarnaast kun je lekker los gaan met Attack. Met Wexer Virtual voegen we bovendien een extra dimensie toe aan onze spinning-lessen.

  Dus wacht niet langer en kom naar Fitklub. Kies een abonnement dat bij jou past en kom lekker sporten. Wij staan klaar met een kop koffie!

  Wat anderen van Fitklub vinden


  Beoordeel Fitklub!

  Bezoek/like ons op Facebook