FYSIO DE SWART


De Swart Fysiotherapie, Manuele Therapie & Coaching

Moeite met het uitvoeren van je werkzaamheden? Last van een blessure tijdens het sporten? Niet meer kunnen tuinieren zonder pijn? Ervaring leert dat beperkingen in het bewegingspatroon van mensen vaak zorgen voor overbelasting en blessures. Met specifieke spiertesten, bewegingsanalyses en beoordeling van mobiliteit van de gewrichten en de wervels kunnen vele oorzaken van klachten achterhaald worden en dus ook behandeld worden.

Van pijn tot weer presteren! Duidelijke diagnose, goed advies en een degelijke behandeling.

De Swart Fysiotherapie, Manuele Therapie & Coaching richt zich op spier- en gewrichtsklachten met een benadering vanuit verschillende invalshoeken. Met voedingsadvies, beweegadvies en leefstijlcoaching wordt er gekeken naar een optimaal herstel. In samenwerking met de Fitklub bieden we:

– Artroseprogramma
Versterken van spieren, verbeteren mobiliteit en stabiliteit van de knie of heup.

– CooL-programma
Verantwoord aanpassen van je leefstijl om weer lekker in je vel te zitten.

– Begeleid sporten Opstarten van fitness, sporten met klachten, houdingsadviezen.

Behandeling van klachten, pijntjes en blessures vinden plaats in onze behandelruimtes in Melderslo. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze website:

www.deswartfysiotherapie.nl

Caspar de Swart

+31 (0) 638563963

caspar@deswartfysiotherapie.nl

Linda Toonen

+31 (0) 638206958

linda@deswartfysiotherapie.nl


Vragen?


  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik heb een vraag of opmerking over: (verplicht)

  Bij welke vestiging sport je? (verplicht)

  Mijn vraag/opmerking:


  Fitness wanneer het JOU uitkomt


  Bij Fitklub kun je fitnessen wanneer het jou uitkomt. Iedere dag kun je gebruikmaken van hoge kwaliteit fitnessapparatuur, gratis begeleiding en een ontspannen sfeer. En dat allemaal met de voordeligste abonnementen van de regio.

  Uitdagende en afwisselende work-out

  Wil jij graag een uitdagende en afwisselende work-out? Fitklub heeft een ruim aanbod van de allernieuwste cardio- en krachttoestellen om zowel je conditie als spiergroepen te trainen. Onze medewerkers helpen je met het opstellen van een programma. Natuurlijk kun je ook de Fitklub-app gebruiken om altijd je persoonlijke trainer bij je te hebben.

  Heerlijk losgaan met ClubPower en BodyAttack

  Wil je liever spinnen of power-steppen? Ook dan zit je goed bij Fitklub. Fitklub werkt o.a. met het programma van Club Joy, bekend van Club Steps, Club Power, Club Cycle en nog meer heerlijke work-outs. Daarnaast kun je lekker los gaan met BodyAttack van Les Mills. Met Club Virtual voegen we bovendien een extra dimensie toe aan onze spinning-lessen.

  Dus wacht niet langer en kom naar Fitklub. Kies een abonnement dat bij jou past en kom lekker sporten. Wij staan klaar met een kop koffie!

  Wat anderen van Fitklub vinden


  Beoordeel Fitklub!

  Bezoek/like ons op Facebook