personal training weert


Image

Bram hermans


Ik ben 19 jaar oud en de eigenaar van Bram Hermans personal training. Mijn passie voor fitness en sport in het algemeen is 5 jaar geleden begonnen. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft trainen, voeding en zeker niet te vergeten mindset. Inmiddels ben ik in het bezit van de diploma’s : Overload Worldwide T.O.P. Trainer A & B. Bij mij staat persoonsgerichtheid, resultaat en mindset centraal. Voor iedereen wordt een uniek training- en/of voedingsschema gemaakt. Personal training is namelijk alleen maar effectief als het ook echt ‘personal’ is.

T) (06) 23413616
W) bramhermanspersonaltraining.nl
M) bramhermanspt@outlook.com

Image

Kies jouw Fitklub-vestiging


Kies jouw Fitklub-vestiging


vragen of opmerkingen?


Schroom niet en vul het formulier in!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik heb een vraag of opmerking over: (verplicht)

  Bij welke vestiging sport je? (verplicht)

  Mijn vraag/opmerking: