personal training Venray/horst


Image

herm blenckers


Ik ben een high-end personaltrainingbedrijf begonnen, omdat ik vind dat ik de kwaliteit kan leveren van een echte professional. Ik wil mijn kennis die evidence-based is, simpel en effectief overbrengen op mijn cliënten. Ik houd ervan als mijn cliënten 100% committed zijn om hun doelen de bereiken, wat die doelen ook zijn mogen.

Opleidingen:
- Bachelor Fysiotherapie
- Bachelor Sports and movement

Opleidingen personal training:
- PTA Australia
- NASM USA

T) 06 – 36045242
W) www.blenckerspersonaltraining.nl
M) info@bleckerspersonaltraining.nl

Image

Kies jouw Fitklub-vestiging


Kies jouw Fitklub-vestiging


Bij fitklub

Bij fitklub

Bij fitklub

Bij Fitklub

vragen of opmerkingen?


Schroom niet en vul het formulier in!

1 Step 1

Over de lockdown:

Sinds zondag 19 december zitten we in een harde lockdown. Dat betekent dat behalve supermarkten, apotheken en drogisterijen, alles overdag dicht is tot tenminste 14 januari 2022. Helaas geldt dit ook voor Fitklub.

Om onze leden tegemoet te komen, bevriezen we alle abonnementen met ingang van 19 december tot de lockdown wordt opgeheven. Ook jaarabonnementen schuiven gedurende de lockdown door tot deze voorbij is. In de lockdown-periode wordt er dus niets geïncasseerd en telt de lockdowntijd niet mee in de duur van je abonnement. We hopen dat dit voor iedereen voldoende zekerheid geeft om lid te blijven, zodat we straks als het kan weer meteen met z'n allen kunnen gaan sporten.

------------------------

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right