personal training Venray/horst


Image

herm blenckers


Ik ben een high-end personaltrainingbedrijf begonnen, omdat ik vind dat ik de kwaliteit kan leveren van een echte professional. Ik wil mijn kennis die evidence-based is, simpel en effectief overbrengen op mijn cliënten. Ik houd ervan als mijn cliënten 100% committed zijn om hun doelen de bereiken, wat die doelen ook zijn mogen.

Opleidingen:
- Bachelor Fysiotherapie
- Bachelor Sports and movement

Opleidingen personal training:
- PTA Australia
- NASM USA

T) 06 – 36045242
W) www.blenckerspersonaltraining.nl
M) info@bleckerspersonaltraining.nl

Image

Kies jouw Fitklub-vestiging


Kies jouw Fitklub-vestiging


Bij fitklub

Bij fitklub

Bij fitklub

Bij Fitklub

vragen of opmerkingen?


Schroom niet en vul het formulier in!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik heb een vraag of opmerking over: (verplicht)

  Bij welke vestiging sport je? (verplicht)

  Mijn vraag/opmerking: