personal training Venray/horst


Image

herm blenckers


Ik ben een high-end personaltrainingbedrijf begonnen, omdat ik vind dat ik de kwaliteit kan leveren van een echte professional. Ik wil mijn kennis die evidence-based is, simpel en effectief overbrengen op mijn cliënten. Ik houd ervan als mijn cliënten 100% committed zijn om hun doelen de bereiken, wat die doelen ook zijn mogen.

Opleidingen:
- Bachelor Fysiotherapie
- Bachelor Sports and movement

Opleidingen personal training:
- PTA Australia
- NASM USA

T) 06 – 36045242
W) www.blenckerspersonaltraining.nl
M) info@bleckerspersonaltraining.nl

Image

Kies jouw Fitklub-vestiging


Kies jouw Fitklub-vestiging


Bij fitklub

Bij fitklub

Bij fitklub

 

 

 

 

Bij Fitklub

 

 

vragen of opmerkingen?


Schroom niet en vul het formulier in!

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right