personal training venray/horst


Kelly Maria FIT


Hallo, mijn naam is Kelly, een fanatieke sportliefhebber met al jaren een passie voor beweging. Voor jou, en een beetje voor mezelf, ga ik op zoek naar de meest gezonde manier van leven. Een manier van leven die effect heeft van binnen naar buiten.

 

Sinds 2016 verzamel ik de beste bewegings-, gezondheids- en trainingstips van over de hele wereld en bundel deze in handige artikelen op www.kellymariafit.com. Zorgen voor je lichaam en je gezondheid geeft je energie, maar soms word je overweldigd door alle beschikbare informatie. Het is mijn doel om jou tijdens je gehele proces in de goede richting te begeleiden met gepersonaliseerde tips waar jij echt iets aan hebt. Van begin tot eind.

Met gezondheid bedoel ik niet een leefstijl als bodybuilder of topmodel, ik bedoel pure gezondheidsbehoeften om jezelf als mens te verrijken. Een manier van leven waarbij je van binnenuit straalt en dit reflecteert aan de buitenkant.

Al vele jaren heb ik mijn kennis ingezet om contacten in mijn persoonlijke omgeving te begeleiden naar het doel dat zij voor ogen hadden. Nu heb ik dit omgezet, met bijpassende opleidingen, zodat het voor iedereen mogelijk is om een proces met mij te bewandelen waarbij ik jou begeleidt naar het eindpunt van jouw persoonlijke trainingsdoel. Heb jij behoefte aan een stok achter de deur of deskundige hulp bij het behalen van jouw persoonlijke trainingsdoel, dan zit je bij Kelly Maria Fit aan het juiste adres!
 

T) 06-1192 1297
W) www.kellymariafit.com
M) info@kellymariafit.com

Image

Kies jouw Fitklub-vestiging


Kies jouw Fitklub-vestiging


Bij fitklub

Bij fitklub

Bij fitklub

 

 

 

 

Bij Fitklub

 

 

vragen of opmerkingen?


Schroom niet en vul het formulier in!

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right