Fitklub groepslessen


Bij Fitklub kun je behalve fitnessen ook meedoen met onze intensieve groepslessen*. Populaire groepslessen zijn o.a. Club Joy Power, Club Joy Step en Club Joy Yoga. Met Wexer Virtual Cycling voegen we bovendien een extra dimensie toe aan onze spinning-lessen: virtueel de hele wereld over op de fiets! We bieden tevens Shake Your Body, de ultieme buik- en rugtraining.

FitShape is ons eigen fitnessprogramma speciaal voor senioren. De intensieve workout houdt rekening met de fysieke gesteldheid van de deelnemers, zodat iedereen op zijn of haar tempo en in zijn of haar intensiteit mee kan doen.

*Groepslessen alleen i.c.m. een fitness-abonnement


Image
Image
Club Joy Power is een groepstraining waarbij je gebruikmaakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.
Image
Image
Al sinds de jaren ’80 is dit programma niet meer weg te denken. Bij steppen gebruik je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) om op en af te stappen op lekkere muziek. Club Joy Step is simpel, effectief, erg leuk om te doen en zorgt voor een hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt.
Image
Image

Ons Core Stability Program (CSP) is een 30 minuten durende workout met zes verschillende tracks die zich concentreert op de middensectie van het lichaam. De oefeningen versterken en vormen de buik- en bilspieren maar ook de functionele kracht wordt verbeterd. Een combinatie van groepsfitness en Personal Training.

Image
Image
Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spreken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: Club Joy Yoga!
Image
Image
Gefilmde routes nemen je mee naar bestemmingen over de hele wereld. Door de High Defenition videobeelden is het alsof je de route daadwerkelijk aan het fietsen bent. De instructeurs zijn tot op het bot gemotiveerd om een fantastische workout neer te zetten! Virtual Spinning is geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters.
Image

spinning


Een van de meest populaire programma’s. We zijn er mee groot gebracht: fietsen. Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Ideaal voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.
Image
Image

De XCORE® Workout wordt gegeven met de officiële XCO-trainer®. Ervaar deze uitieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch en fun! In 45 minuten train je optimaal conditie, spieren en bindweefsel. De bewegingen zijn simpel maar door de motiverende muziek nooit saai. Eindeiijk een training waar je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in jouw lichaam!

Image

FitShape


FitShape is ons eigen fitnessprogramma speciaal voor senioren. De intensieve workout houdt rekening met de fysieke gesteldheid van de deelnemers, zodat iedereen op zijn of haar tempo en in zijn of haar intensiteit mee kan doen. Na een workout van FitShape voelt u zich weer fris en vol energie!

Kies jouw Fitklub-vestiging


Kies jouw Fitklub-vestiging


Bij fitklub

Bij fitklub

Bij fitklub

 

 

 

 

Bij Fitklub

 

 

vragen of opmerkingen?


Schroom niet en vul het formulier in!

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right