ONZE GROEPSLESSEN


Bij Fitklub kun je behalve fitnessen ook meedoen met onze intensieve groepslessen*. Populaire groepslessen zijn o.a. Club Joy Power, Club Joy Step en Club Joy Yoga. Met Wexer Virtual Cycling voegen we bovendien een extra dimensie toe aan onze spinning-lessen: virtueel de hele wereld over op de fiets! Van Les Mills hebben we BodyAttack in ons programma en we bieden tevens Shake Your Body, de ultieme buik- en rugtraining.

FitShape is ons eigen fitnessprogramma speciaal voor senioren. De intensieve workout houdt rekening met de fysieke gesteldheid van de deelnemers, zodat iedereen op zijn of haar tempo en in zijn of haar intensiteit mee kan doen.

*Groepslessen alleen i.c.m. een fitness-abonnementBekijk een afspeellijst van oefeningen, die je zelf kunt uitvoeren aan het crossfitapparaat.

ONZE GROEPSLESSEN

Wil je je aanmelden voor een proefles? Kies dan hieronder één van onze vestigingen en klik daar dan op de knop 'Naar de groepslessen'.

Je komt dan in de rooster-omgeving, waar je je kunt opgeven voor een proefles. Als je al lid bent kun je je hier ook aan- en afmelden voor de groepsles van je keuze.


*Groepslessen alleen i.c.m. een fitness-abonnement

Club Joy Power is een groepstraining waarbij je gebruikmaakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.Al sinds de jaren ’80 is dit programma niet meer weg te denken. Bij steppen gebruik je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) om op en af te stappen op lekkere muziek. Club Joy Step is simpel, effectief, erg leuk om te doen en zorgt voor een hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt.Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spreken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: Club Joy Yoga!Ons Core Stability Program (CPS) is een 30 minuten durende workout met zes verschillende tracks die zich concentreert op de middensectie van het lichaam. De oefeningen versterken en vormen de buik- en bilspieren maar ook de functionele kracht wordt verbeterd. Een combinatie van groepsfitness en Personal Training.Gefilmde routes nemen je mee naar bestemmingen over de hele wereld. Door de High Defenition videobeelden is het alsof je de route daadwerkelijk aan het fietsen bent. De instructeurs zijn tot op het bot gemotiveerd om een fantastische workout neer te zetten! Virtual Spinning is geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters.Met BodyAttack bouw je kracht en uithoudingsvermogen op. Dit dynamische en high-impact programma is geschikt voor diverse fitnessniveaus en leeftijden. Gedurende de les zijn er voldoende mogelijkheden om low-impact opties te gebruiken, waardoor het voor nieuwe deelnemers net zo geschikt is als voor gevorderden.


Spinning


Misschien wel een van de meest populaire programma’s. We zijn er mee groot gebracht: fietsen. Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Ideaal voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.


FitShape


FitShape is ons eigen fitnessprogramma speciaal voor senioren. De intensieve workout houdt rekening met de fysieke gesteldheid van de deelnemers, zodat iedereen op zijn of haar tempo en in zijn of haar intensiteit mee kan doen. Na een workout van FitShape voelt u zich weer fris en vol energie!


XCORE


De XCORE® Workout wordt gegeven met de officiële XCO-trainer®. Ervaar deze uitieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch en fun! In 45 minuten train je optimaal conditie, spieren en bindweefsel. De bewegingen zijn simpel maar door de motiverende muziek nooit saai. Eindeiijk een training waar je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in jouw lichaam!Vragen?


  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik heb een vraag of opmerking over: (verplicht)

  Bij welke vestiging sport je? (verplicht)

  Mijn vraag/opmerking:


  Fitness wanneer het JOU uitkomt


  Bij Fitklub kun je fitnessen wanneer het jou uitkomt. Iedere dag kun je gebruikmaken van hoge kwaliteit fitnessapparatuur, gratis begeleiding en een ontspannen sfeer. En dat allemaal met de voordeligste abonnementen van de regio.

  Uitdagende en afwisselende work-out

  Wil jij graag een uitdagende en afwisselende work-out? Fitklub heeft een ruim aanbod van de allernieuwste cardio- en krachttoestellen om zowel je conditie als spiergroepen te trainen. Onze medewerkers helpen je met het opstellen van een programma. Natuurlijk kun je ook de Fitklub-app gebruiken om altijd je persoonlijke trainer bij je te hebben.

  Heerlijk losgaan met ClubPower en BodyAttack

  Wil je liever spinnen of power-steppen? Ook dan zit je goed bij Fitklub. Fitklub werkt o.a. met het programma van Club Joy, bekend van Club Steps, Club Power, Club Cycle en nog meer heerlijke work-outs. Daarnaast kun je lekker los gaan met BodyAttack van Les Mills. Met Wexer Virtual Cycling voegen we bovendien een extra dimensie toe aan onze spinning-lessen.

  Dus wacht niet langer en kom naar Fitklub. Kies een abonnement dat bij jou past en kom lekker sporten. Wij staan klaar met een kop koffie!

  Wat anderen van Fitklub vinden


  Beoordeel Fitklub!

  Bezoek/like ons op Facebook