BELANGRIJKE MEDEDELING!


Laatste update

Beste leden,

In het kader van de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus, hebben we besloten dat vanaf 30 april niet meer wordt geïncasseerd en alle abonnementen stopgezet worden.
Overigens geldt vanuit de overheid nog steeds, dat de sluiting van sportclubs duurt tot 6 april, waarna geëvalueerd wordt of die periode verlengd wordt. Mocht vanuit de overheid besloten worden de sluiting na 6 april te verlengen, dan wordt de maand april door ons gecompenseerd.

Lees hier meer.


Eerdere updates

Beste leden,

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar snel op. Vandaag heeft het kabinet na spoedberaad besloten, dat naast alle scholen, kinderopvangcentra en de horeca, ook alle sportclubs en fitnesscentra dicht gaan. Helaas zijn we daardoor genoodzaakt alle vestigingen van Fitklub te sluiten vanaf 18:00 uur. Deze sluiting zal voorlopig gelden tot 6 april 2020.

Compensatie

We begrijpen dat dit niet leuk is voor onze leden, maar helaas zijn onze handen gebonden. We vragen dan ook om jullie begrip. Wij denken momenteel na over een passende compensatie voor onze leden. Jullie krijgen hier in april nader bericht over. Zie ook onze sportersbrief.

Mocht er tussentijds iets veranderen dan zullen we dit hier bekendmaken.

Beste leden,

Met betrekking tot het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om de juiste keuzes te maken voor onze trouwe sporters.

Daarom hebben we besloten om met onmiddellijke ingang alle LIVE groepslessen t/m 31 maart niet door te laten gaan. (Virtuele lessen zijn nog wel mogelijk)

We hopen onze vestigingen zolang mogelijk open te kunnen houden, mede dankzij jullie oplettendheid. Bedankt voor jullie begrip.


Wie zich goed voelt kan veilig komen sporten bij Fitklub. Sporten is juist goed om je weerstand te vergroten. Vanuit de GGD en het RIVM is er op dit moment geen advies om niet te gaan sporten.

Wij verzoeken leden die zich niet lekker voelen of symptomen vertonen zoals hoesten of milde luchtwegklachten, om thuis te blijven tot ze weer volledig hersteld zijn.

Welke maatregelen nemen we samen:
- was voor je gaat sporten je handen
- gebruik op elk apparaat een handdoek
- maak zowel vooraf als achteraf de apparaten goed schoon, gebruik de doekjes en spray van Fitklub
- was je handen als je klaar bent met sporten
- sla de high five en het handenschudden voorlopig over.

Wij maken extra vaak een schoonmaakrondje om de contactpunten nog eens zorgvuldig schoon te maken.

Contact opnemen?


Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik heb een vraag of opmerking over: (verplicht)

Bij welke vestiging sport je? (verplicht)

Mijn vraag/opmerking: